Du må gerne bestille E-væske hjem til Danmark - det er helt lovligt.

Om os

Hvem er vi egentlig og hvor har vi base.

Vi er et Rumænsk firma med hovedsæde i Rumænien.

Vores daglige virke har vi i Rumænien. Vi har i mange år været en del af Vape branchen. Vi og vores medarbejder, sælger, pakker og sender vape varer fra Rumænien. Vores fornemmeste opgave er tilfredse kunder og varer til de bedste priser. Du har vores tillid, vi håber vi får din.

Vi bestræber os på at give den bedste service og er altid til at snakke med, hvis en ordre ikke er som den skal være. 

Vi har i Rumænien betalt nikotin afgift på varen vi sælger til dig. Du skal selv undersøge om dit land kræver yderlig afgifter. Den nikotin afgift vi betaler i Rumænien er 8,56 Lei pr. 10ml nikotin.

Hos os koster varen den pris du ser på hjemmesiden, inden du lægger den i din varekurv, vi skilter ikke med super lave priser, hvorefter man så får en overraskelse når man har lagt varen i varekurv og den er blevet 3 gange så dyr fordi man har valgt nikotin styrke. Kunden skal vide hvad ting koster, inden den kommer i varekurv. Hos os er der ingen skjult told, afgift eller moms som kommer oveni når du skal betale, nogle firmaer skilter først med den fulde pris, når du skal til at betale, så har de pludselig lagt told, moms eller afgift på den vare du har købt.

Det er meget forskelligt hvordan de enkelte EU lande håndterer reglerne i forhold til salg af evæsker, ecigaret, e-juice, aroma, nikotin, base og engangs cigaretter. I nogle lande er alt lovligt at sælge, i andre lande er der begrænsninger på Aromaer, indhold og om det må være 10ml, 50ml eller 100ml E-væske.

Vores E væske, E-juice, Nikotin, E-cigaretter, Aroma og Baser er alle godkendt i Runænien, da Rumænien er en del af EU er alle vores varer EU godkendt og du skal derfor ikke betale told af de varer du køber hos os.

Det er som forbruger ikke forbudt at købe på nettet i EU og få varen tilsendt, man har dog i nogle EU-lande nationalt vedtaget at egne virksomheder kun må sælge bestemte produkter nationalt og man har i nogle lande vedtaget at privat personer skal afregne afgifter i det land de kommer fra. Da vi er et Rumænsk firma og alle vores varer er godkendt i Rumænien, og der er i betalt afgift for varen i Rumænien, og alle vores kunder køber ved et Rumænsk firma, er det naturligvis lovligt. Du skal selv som privat kunde undersøge de regler der gælder for nikotin afgift i det land du kommer fra, det er meget forskelligt fra land til land, om privat kunder skal afregne nikotin afgift eller ikke til deres eget land.

Vi går som sagt ind for gennemsigtighed, bedste og billigste priser for dem der damper dampjuice, rygevæske med smagsaroma, smagsvariant og alle de andre forskellige navne der findes for evæske, som også staves evaeske, evaesker, evaesker.eu på nettet. Derfor har vi lagt navne ind her på gode kollegaer/konkurrenter som sælger det samme som os.

Du skal som forbruger have den bedste og måske billigste oplevelse når du for eksempel køber e-cigaret-online på nettet. Gå i gang med at sammenligne varer og priser, så du finder det sted du mener, du kan lave en god handel. 

ezug.de

eliquid-shop.com

onepoundeliquid.com

e-liquid.com

elementvape.com

vapour.com

oxyzig.de

germanflavours.de

happy-liquid.de

surmount.de

surmount.de

din-ecigaret.dk 

easy-to-smoke.dk

evaesker.dk

prodamp.dk

damphuen.dk

esug.dk

pink-mule.com

gejser-ecigaret.dk

gosmoke.dk

Vi håber at høre fra dig 

Venlig hilsen www.evaeske.com

 

Her kommer en forklaring på hvad de forskellige udtryk betyder når man snakker om en e-cigaret: 

E Cigaret Coils

Coil’en – eller brænderen som den også kaldes – er den mindste del af din e-cigaret, men måske alligevel den allervigtigste. Sørg for at vælge den brænder, der passer til netop din model – ofte er der ikke kompatibilitet på tværs af mærker og modeller. Vær også opmærksom på, at de enkelte coils ofte vil have flere valgmuligheder mht. ohm-værdien. Vælg den værdi du plejer at bruge, hvis du er usikker på mulighederne, men ellers så gå efter tommelfinger-reglen, jo laveres ohm des mere damp.

Sådan virker coilen i e-cigaretten

En el cigaret virker ved, at et batteri sender strøm til en ”varmetråd”, som opvarmer e-juice , så der udvikles damp. Varmetråden kaldes også for en ”coil”, og navnet kommer af, at den typisk er udformet som en spole. Det ser man ikke umiddelbart, fordi den traditionelt er indkapsles i et hus af metal.

Spolen er viklet af modstandstråd, som er kendetegnet ved, at den udøver modstand mod strømmen, og derved udvikler varme. Princippet kendes også fra den gode gammeldags glødepære, hvor der ligeledes sidder en glødetråd af modstandstråd, som udvikler varme, og derved bliver rødglødende og i sidste ende udsender både varme og lys.

Ohm-værdiens betydning for effekt, damp og holdbarhed

Mange af kategoriens coils fås med flere forskellige ohm-værdier, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken værdi du vælger. Som udgangspunkt gælder, at desto lavere ohm-værdien er, desto mere varme og dermed damp vil der udvikles. Omvendt betyder den øgede varme også, at coil’ens holdbarhed reduceres, og at levetiden for en batteriopladning forkortes.

Forenklet set gælder det altså om at finde den perfekte balance, hvor coil’en holder længst muligt, samtidig med, at du får en fornuftig mængde damp og en acceptabel batterlevetid. Det er dog en forenklet betragtning, for coil’ens værdi, og dermed varmeudvikling spiller også ind på både smag og nikotinfrigivelse fra e-væske. Så det skal der også tages hensyn til.

Alt i alt er valget af coil-værdi derfor en særdeles individuel ting, der som regel nødvendiggør en vis mængde eksperimenter, hvis du vil opnå den oplevelse der passer lige til dig. Heldigvis findes mange coils med forskellig ohm-værdi, så der er mulighed for at finde den der passer dig bedst.

Hvis du anskaffer et batteri eller mod med justerbart output, (volt/watt), så har du mulighed for at justere oplevelsen så den passer. På den måde kan du til en vis grad kompensere og regulere i forhold til den valgte brænder, og dermed finde et niveau der fungerer godt.

Coil-historie og lidt om de forskellige typer

Der findes flere typer af færdige coils, og det er lidt af en jungle. Der er ikke altid frit valg på alle hylder, da du er nødt til at vælge mellem de tilgængelige coils, der passer til resten af udstyret til den e-cigaret, du har anskaffet.

Oprindeligt var brændere typisk opbyggede som single coils – altså med et enkelt coil eller spole i e-cigaretten. Men i takt med de øgede krav til damp-generering, introducerede producenterne de såkaldte dual-coils, hvor to coils sammen giver en større overflade og dermed bedre dampudvikling.

Samtidig opdagede man i øvrigt, at en brænder,  der var for ”højt” placeret, risikerede at køre tør ved lavt juice-niveau og dermed følgende brændt smag og forkortet levetid. Derfor arbejdede fabrikanterne sig hen imod placering af coilen i bunden af systemet – den såkaldte bottom coil, som de fleste tanke bruger i dag.

Det er dog en meget forenklet gennemgang, og selvom det lyder sådan, kan du ikke nødvendigvis sige, at de ”gamle” modeller er ringere end de nyere. De enkelte producenter har hver deres modeller, der på forskellig vis kan ændre på ydelsen for de forskellige coil-typer.

Nyere coils er også ofte af OCC-typen, hvilket er en forkortelse for Organic Cotton Coil. Her henvises der til vægematerialet, som er af økologisk bomuld (udformet som vat). Vægematerialet er en væsentlig faktor i forhold til oplevelsen. Generelt kan du dog gå ud fra, at coils er bygget af gode materialer, men går man i detaljen, så fortrækker mange organisk vat i stedet for almindelig vat eller silica materiale.

E-cigaret mods

Mods åbner op for helt nye muligheder da batterilevetiden typisk er større end almindelige batterier. En kraftigere tank på et Mod, giver en anden oplevelse en de almindelige små tanke og batterier. Derfor er mods anvendelige, med kraftigere coils eller decideret Sub-ohm udstyr. Mods er betegnelse for store batterier. Som holder længere og kan give mere Damp. Betegnelsen Mod kommer egentlig af det engelske ”modified device”, som i princippet dækker over ethvert batteri med regulerbart output. Som med så mange andre ord, har betydningen dog gradvist ændret karakter, så de fleste i dag bruger betegnelsen om de lidt kraftigere regulerbare batterier. Til nybegynderen inden for Mods, så er næsten alle mods digitale efterhånden. Her kan man forstå de mange indstillingsmuligheder, og samtidig er disse Mods spækket med ekstra sikkerhedsfunktioner, så batteri, coils og andre dele ikke overopheder. Alle producenter leverer digitale Mods. Boxmods,

Der er ingen tvivl om, i e-cigarettens spæde start, at mange anvendte helt små batterier, der lignede rigtige cigaretter og som let kunne stoppes i en brystlomme eller en lille taske. Udviklingen har dog vendt op og ned på mange ting, og i dag er udstyret meget mere gennemtestet og godkendt, så man er sikker på at alt fungerer som det skal.

Hvis du sværger til decideret Sub-ohm, så fylder udstyret generelt noget mere. Praksis har vist, at de såkaldte boxmods – altså mods, der er mere eller mindre kasseformede, kan nogle andre ting end de helt gamle modeller. Der er ingen risiko for, at de ruller og falder ned, hvis du lægger dem fra sig på bordet – og de større batterier holder strøm længere, selv ved de store effekter, der anvendes til subohm dampning.

Mods til sub ohm dampning

For langt de fleste er Mods der går op til 30W mere end rigeligt. Men ønsker du at kunne anvende sub-ohm coils og tanke, så bør du vælge en model, der som minimum kan gå op til 30W og helst højere. For vælger du en model under 30W, vil den IKKE kunne fungere optimalt med subohm (hvor der anvendes coils med værdier under 1,0 ohm), med mindre det er udtrykkeligt angivet i beskrivelsen. Akkurat som med al anden avanceret teknologi, sker der en enorm udvikling inden for e-cigaretter. Det sidste nye er Mods, der kan kontrolleres via bluetooth med f.eks. en mobiltelefon, samt Mods, der kommer med eksempelvis højtalere eller stemmestyring. En dedikeret app giver dig mulighed for at foretage alle relevante indstillinger og overvåge status på batteri mv. Her har du mobiltelefonens relativt store display til rådighed.

E-cigaret tanke

Tankene kaldes også for clearomizers, eller blot mizers. I de gamle damp-dage (dvs. for få år siden), var en tank blot en simpel beholder til den e-juice, du dampede. Sådan er det ikke længere. Udviklingen går utrolig stærkt, og mange af producenterne opfinder og patenterer hele tiden nye features og funktioner. Et eksempel er tankene fra Aspire. Virksomhedens produkter er baseret på mere end 25 patenter, og de nye tanke der er kommet ud af dette er produceret udfra de behov, du som damper oplever.

Der er i dag ikke den store varians på kapaciteten på en tank, da det i Danmark (og hele Europa) kun er tilladt at føre tanke med en kapacitet på max 2ml.

Prisen er som regel lavere på de mindre tanke. Dog afhænger væskekapaciteten jo naturligvis at størrelsen på tanken.

Moderne damp-teknologi (specielt Sub-ohm) giver mulighed for at generere mere damp, og her er det bekvemt med en stor tank, så der ikke hele tiden skal påfyldes e væske. Til det lidt kraftigere udstyr vil en stor tank som oftest også dimensionsmæssigt passe bedst. Hører du til den voksende skare af dampere, der for tiden opgraderer til Sub-ohm er det vigtigt du finder de tanke der er skræddersyede til at kunne holde til den ekstra varmeudvikling ved Sub-ohm, de har som regel også relativt stor kapacitet, da Sub-ohm typisk forbruger mere e-juice.

Hvad er sub-ohm

Med den rivende udvikling der har været de sidste par år inden for e-cigaretter, er sub ohm nu rigtig vundet ind i brugernes hjerter. Sub ohm coils startede med kun at være tilegnet dem som selv byggede deres coils, men efterhånden er de anderkendte producenter kommet med nogle helt fantastiske produkter.

Sub ohm beskriver modstanden i den pågældende coil, og det betyder at modstanden er på under 1,0 ohm. Ved at bruge en tank og et batteri el. mod der kan køre subohm, kan du opnå en endnu bedre dampoplevelse.

Hvis du bruger en clearomizer med en coil på under 1,0 ohm, så skal du være opmærksom på at du skal have et batteri/mod der kan klare det, ellers vil det ikke fungere. Heldigvis findes der efterhånden en masse forskellige produkter i høj kvalitet som fungerer fantastisk. Subohm kræver en høj effekt (watt), så derfor er der, med hensyn til det batteri du har brug for, ofte tale om et mod/boxmod. Disse kan typisk gå op til 20-30-50 Watt, og det er her at sub ohm coils yder deres bedste. Du vil opnå en tættere damp, med bedre smag og bedre nikotinudskillelse. Dette bevirker også, at folk der går steppet op og kaster sig ud i sub ohm ofte går ned i nikotinstyrke i deres e-juice.

E-juicer i forhold til sub ohm

E-juice består i langt størstedelen af tilfældene af to komponenter, nemlig propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG), og derudover smagsaromaer og nikotin. I vores True Vapor væsker er blandingsforholdet 80% PG og 20% VG. Hvis du går over til sub ohm, så kan du godt opleve at coilen/brænderen er lidt hårdere ved e-juicen. En væske du har været vant til førhen kan lige pludselig godt få en lidt anderledes smag. Hvis du vil opnå den bedste smagsoplevelse i en sub-ohm tank, så anbefaler vi at du bruger en væske med et højere indhold af VG.

Kun godkendte e-væsker

Når du damper Din eCigarets evæske fra evaeske.com, er du altid sikker på at få en evæske, som har gennemgået en streng kvalitetskontrol. Alt vores damp væske er desuden monteret med et børnesikring i låget, og du kan vælge mellem en masse forskellige nikotinstyrker under hver smag. Typisk kan du vælge mellem  6 mg,12 mg og 18 mg nikotin, alt efter dit behov. Vores e-væske kan naturligvis også købes uden nikotin til dem som måtte ønske dette (0 mg). Alle e væsker indeholder naturligt udvundet nikotin i sin reneste form, samt naturlige smagsstoffer. For at en e cigaret kan danne damp, kræver det at e-juicen også indeholder en væskebase, som består af en blandig af Vegatabilsk Glycerin (VG) og Propylenglycol (PG). Her får du en kort lille gennemgang af indholdet i damp væske:

PG – Propylenglycol: PG er et levnedsmiddel, som er godkendt over hele verden som blandt andet tilsætningsstof i fødevareindustrien. Når du køber fødevarer vil PG står med e-nummeret E-1520.

PG hjælper e juicen til at frembringe smagsnuancerne. Desto mere PG der er tilsat, desto mere smag har e-juicen. Det er dog vigtigt at lave den korrekte blanding mellem PG og VG.

Du undrer dig måske også over, hvad der sker når du indhalerer PG? – Det er naturligt at man gerne vil vide hvordan kroppen reagerer på PG. Når PG indtages, nedbrydes det i kroppen til eddikesyre og mælkesyre, hvilket er nedbrydeligt.

VG – Vegetabilsk Glycerol: VG er et stof, som er udvundet af vegetabilsk fedt, hvilket med andre ord er flydende fedt udvundet fra plantedele, typisk planternes frø. I fødevarer industrien kender vi VG som e-nummeret E-422. VG kendes under flere forskellige navne, som godt kan virke fremmede, såsom Glycerin, Glycerine, VG, og Glycerol. Men en fælles betegnelse for disse navne er alt fedt udvundet fra plantedele.

Nu tænker du måske, hvorfor vi overhovedet har vegetabilsk planteolie i vores e juice? Grunden til at dette tilsættes i e liquid er, at VG væsken udvikler damp.

De fleste af True Vapors e juicer er produceret af 70% PG og 30% VG, da dette er et blandingsforhold der fungerer i langt de fleste e-cigaretter. Væskerne fra Sundbygaard eller Liqua, indeholder 50% PG og 50% VG, og disse udvikler lidt mere damp. Disse damp væsker kan bruges til de fleste e-cigaretter, men er designet til sub ohm dampning.

Færdigblandet e væske, Shake N Vape eller bland-selv?

Her på siden finder du rigtig mange færdigblandede e væsker i mange forskellige smagsvarianter, nikotinstyrker og mærker. De er alle testet og godkendt, så du kan være sikker på, at de ikke indeholder farlige tilsætningsstoffer. En færdigblandet e væske er klar til at blive fyldt i din tank og dampet, da den fra producentens side har et balanceret blandingsforhold af PG/VG, nikotin og aroma. På denne måde er rygevæsken helt klar til brug. Du kan få de færdigblandede e væsker i små 10 ml flasker, så det er nemt at finde den variant der passer til dig. Shake N Vape er en næsten færdigblandet e væske, hvortil der blot skal tilføjes en eller flere nikotinboostere. Disse fåes i større flasker á for eksempel 60 ml, hvor væsken udgør 50 ml, og der dermed er plads til at blande 10 ml nikotinbooster i. Blandingen skal blot rystes og gerne have lov at trække et par dage for at smagen modnes – ellers er den klar til at blive dampet. Blander du en 18 mg nikotinbooster á 10 ml med 50 ml væske i en Shake N Vape, får du en færdigblandet e væske med 3 mg nikotin. Shake N Vape fås i forskellige størrelser, hvor nogle eksempelvis har plads til to eller endda fire nikotinboostere. For at blande sin egen e væske, Bland Selv skal man bruge noget PG/VG-base, nikotinbase og aroma.

E Væske med og uden nikotin

Nikotin: Til Din-ecigaret har du mulighed for at købe e væsker både med og uden nikotin. Tidligere rygere kan ønske at evæsken indeholder nikotin, når de begynder at bruge e-cigaretter. Det er muligt at vælge en passende nikotinstyrke, og det er også muligt at vælge e væske helt uden nikotin.

Nogle starter med nikotinholdig evæske, for at få den samme følelse, som når de ryger en rigtig cigaret. Med tiden begynder kan bruges e juicer med mindre og mindre nikotin, for til sidst at blive uafhængig af nikotinen. Det kan være meget svært at være vant til at indtage nikotin og så pludselig stoppe igen. Vælges eksempelvis en Shake N Vape e juice, kan man, afhængigt af hvilket type mærke man køber, selv styre nikotinindholdet ved at tilsætte en eller flere nikotin boostere.

Hos os kan du altså starte med at købe e-juicer med nikotin, og derefter løbende nedtrappe nikotinforbrug, ved at skifte til lavere nikotinstyrker. Målet for mange er til sidst at være helt uafhængige. Derfor bruger mange en e liquid uden nikotin, for til sidst også at lægge e-cigaretterne på hylden.

Oversigt over fødevarer hvor PG/VG indgår

Som tilsætningsstof i fødevarer: Blandt andet kender vi det fra kager og andre et utal af andre fødevarer, samt oralt medicin.

Det bruges også i andre forbrugsvarer som tandpasta, massageolier, håndcreme osv. I disse produkter bruges grundet dets evne til at holde ting fugtigt.

Den damp du indtager minder om det, der bruges i røgmaskiner på diskoteker, teaterforestillinger osv. Her bruges VG og PG også.

Få svar på alle dine spørgsmål om e-juice

E-juice, e-væske, dampvæske… Kært barn har mange navne, hos kalder vi det for det hele, da vi synes, det dækker bedst. Men du må selvfølgelig helt selv om, om du kalder det for det ene eller det andet.

Men hvad er e-juice egentlig? Hvad indeholder det, og hvordan vælger man den rigtige? Alt det og meget mere dykker vi ned i lige her, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om e-juice.

Hvad er e-juice?

E-juice er kort og godt den væske, du fylder i din e-cigaret, der giver smag og damp. Det er den væske, der varmes op og dermed bliver til den damp, du inhalerer og puster ud.

E-juice fås i alverdens smagsvarianter, og din damp får derfor sin smag fra e-juice. Vælger du e-juice med tobak, smager dampen altså af tobak, fordi e-juicen er tilsat tobaks-smage. Men mere om alle smagene senere – først skal vi lige have helt på plads, hvad e-juice er.

9 fakta om e-juice
 1. E-juice er som oftest en blanding af PG og VG, hvilket er forkortelser for henholdsvis propylene glycol og vegetabilsk glycerol/glycerin, der sammen med nikotin og forskellige smagsaromaer giver smagsoplevelsen. Du kan selvfølgelig også få e-juice uden nikotin.
 2. PG i e-juice, altså propylene glycol, bruges som fugtgiver i alt fra medicin til shampoo – i din e-juice er det den, der sørger for, at din e-juice bliver til damp. Samtidig er det PG, der giver dig krads i halsen. Vil du gerne have det, skal du vælge højere PG end VG.
 3. VG, altså vegetabilsk glycerin, er ligesom PG en gennemsigtig, flydende væske. VG bruges ofte i fødevarer såvel som hudpleje, hvor den er kendt for at tilføre fugt. VG er det, der giver en tæt og kraftig damp – er du en såkaldt cloud chaser, skal din e-væske derfor have et højere indhold af VG.
 4. Al e-juice indeholder en aroma. Det er aromaen, der giver duft og smag til e-juicen. Aroma kender du allerede fra fødevareindustrien, hvor den også bruges til at give smag. Du kan få aroma med alverdens forskellige smage. Aroma kan ikke dampes alene og skal blandes med PG/VG.
 5. Vil du gerne have kradset i halsen, når du damper? Så kan du gå med en e-juice, der indeholder mere PG en VG. Du kan altid se procentfordelingen af de to, når du klikker dig ind på et produkt her på siden.
 6. Vil du hellere have store dampskyer, end du vil have krads i halsen? Så skal du omvendt gå efter en e-juice, hvor der er mere VG end PG, da det er VG, der giver de store, tætte skyer, når du damper. Klik på hvert produkt for at se fordelingen af de to.
 7. Foretrækker du klassiske smage? Så gå efter klassikere som tobak og menthol. Må der gerne ske lidt, men foretrækker du stadig en afdæmpet smag? Så er klassikere som vanilje, mint og nogle af de mere afdæmpede frugtsmage måske noget for dig.
 8. Vil du gerne eksperimentere med din e-juice? Så skal du nok bare prøve dig frem med nogle af de mere ”skæve” varianter.
 9. Har du en sød tand? Så kan du kigge på nogle af de frugtige e-juicer som jordbær, blåbær, fersken og æble. Du kan blande din egen e-juice. Hvis du er såkaldt “selvblander” kan du blande dine egne e-juicer, hvor du selv blander PG, VG, aroma og eventuelt nikotin.
  Hvad er PG og VG?
  PG er en forkortelse for propylen glycol, og det er den, der får dampen til at opstå. Det er samtidig PG, der giver dig følelsen af et krads i halsen, når du inhalerer dampen.

  Vil du gerne justere på kradset i halsen, er det altså procentdelen af PG, du skal justere på. Vi har mange forskellige e-juicer, og du kan derfor finde forskellige varianter, der har forskellige proportioner mellem PG og VG.

  VG er en forkortelse for vegetabilsk glycerin/glycerol, og det er VG, der giver store, tætte dampskyer. Damper du derfor mest for de store skyer, eller vil du bare gerne eksperimentere med det? Så skal du justere på mængden af VG.

  Hvad indeholder e-juice?

  E-juice indeholder som udgangspunkt altid disse 3 ingredienser:

  1. Aroma
  2. PG
  3. VG

  Og så kan du vælge, om du vil have nikotin i din e-juice.

  Aromaen er smagen/duften, og derfor findes denne i et hav af varianter

  Alle vores e-væsker er 100 procent godkendte.

  Hvordan skal jeg opbevare min e-juice?
  Sådan opbevarer du e-juice, så det holder sig: 

  For at bevare smagen og sørge for, at din e-juice holder, bør du opbevare den et mørkt, tørt og køligt sted.

  Selvom vores e-juicer er udstyret med en børnelås, er det alligevel en god idé at opbevare det et sted, der er utilgængeligt for børn og dyr, da nikotin i og for sig er giftigt – så ligesom du opbevarer spiritus utilgængeligt, bør du gøre det samme med e-væske.

  Jeg har spildt min e-juice, hvad gør jeg? 

  Din e-juice kan risikere at lække – det er meget almindeligt, og det kan også ske, selvom din e-juice bare står og passer sig selv. Nogle foretrækker derfor at have handsker på, når de skal håndtere væske.

  Der er nemlig 2 grunde til, det er træls at få e-juice på huden:
  1. Det klistrer, og det kan være svært at få af. Ofte skal du have fat i vand og sæbe for at få det ordentligt af.
  2. Hvis din e-juice indeholder nikotin, kan det godt blive farligt – for nikotin er giftigt og kan godt indtages gennem huden.

  Hvis du spilder og får e-væske på huden, er det bedste, du kan gøre, at skynde dig at få det vasket af med vand og sæbe. Du kan nemt tørre e-væske op med en fugtig klud med sæbe. Det kan være en god idé at huske sæben, da det klistrede stads ellers kan være svært at få tørret ordentligt op.

  Er min e-juice for gammel? Sådan finder du ud af det 

  På de fleste e-juicer står der en udløbsdato – og det er selvfølgelig altid en god idé at rette sig ind efter den. Men hvad hvis datoen ikke er løbet, og du stadig er i tvivl, om din e-juice er blevet for gammel?

  Hvis din e-juice har stået et stykke tid og passet sig selv, kan væsken godt begynde at se lidt anderledes ud. Væsken kan fx være begyndt at skille – det kan du i de fleste tilfælde løse ved bare at ryste flasken. Og voila! Din e-juice har samlet sig igen og er good to go.

  Samler væsken sig ikke? Så kan det godt være et tegn på, at din e-juice har stillet træskoene og er blevet for gammel. Er du i tvivl, er det bedst at smide den ud. Er du lidt i tvivl, kan du godt smage på e-juicen. Er smagen helt forfærdelig? Ja, så er det en tur i skralderen.

  Eller hvad? For hvordan skiller du dig egentlig bedst af med de e-juicer, der har udtjent deres værnepligt?

  Sådan smider du din e-juice ud 

  Du skal ikke bare hælde dine e-juicer ud i afløbet – hverken i køkkenvasken eller toilettet, da særligt nikotinen har en skadelig virkning på miljøet.

  Det, du kan gøre, er at blande e-juicen med noget, der er god til at suge væsken. Det kan fx være kaffegrums, kattegrus, køkkenrulle eller andet, du måske skulle smide ud alligevel.

  Ja, det kan virke besværligt – men det er vigtigt, du skiller dig af med din væske på en forsvarlig måde, så det ikke går ud over hverken natur, grundvand eller dyr.

  Sådan vælger du e-juice

  Er det første gang, du skal bestille e-juice, eller er du bare i tvivl om, hvilken smag, nikotinstyrke eller lignende, du skal vælge?

  At vælge e-juice er i høj grad en smagssag, og derfor findes der ikke noget rigtigt og forkert. For det er virkelig en smagssag, for vi er alle født med vidt forskellige smagsløg. Og mens nogle vil foretrække smagen af jordbær, vil andre måske hade det.

  Her er fx et lille tip til din e-juice: 

  Leder du efter en dagligdags e-juice, der skal være neutral? Så er klassikeren tobak, menthol og andre aromaer som karamel og vanilje.

  Men! Du kan give din klassiske tobaks e-juice et pift ved blot at tilføre en lille smule af en anden e-væske. Prøv fx at tilføre et par dråber vanille, bær eller karamel til din klassiske e-juice med tobak og se, hvad der sker.

  På den måde får du stadig en diskret smag – også selvom du damper mange gange om dagen.

  Vi fører udelukkende godkendt e-juice 

  Alle de e-juicer, du finder her på siden, er gennemtestede og godkendte – og så endda efter meget strenge regler.

  Alle de aromaer og e-juicer, du finder her på siden er: 
  Godkendt efter at have gennemgået en meget streng kvalitetskontrol 
  Alle vores e-juice er udstyret med børnesikring i låget 
  Lavet på godkendt, naturlig nikotin 
  Bestil din dampvæske her – vi sørger for hurtig levering

  Her kommer nu en masse ord du kan bruge for at finde så mange forskellige sider som muligt der omhandler evæske, smoke, vape, elcigaret, base, e-juice og så videre, så du kan Google alle de ord og på google kan finde billig evæske, billig ecigaretter, billig base, billig e-juice, billig engangs e-cigaretter, billig nikotin shots, billig aroma, det gode ved internettet og Google er at alle de gode og billige sider kan findes.

  Home – Evaeske.com – Bestil dine evæsker her

  Landets Billigste E-Væske! Premium E-Juice direkte til døren – Kun kvalitets produkter og råvarer. Easy-to-Smoke, din-ecigaret, Evaeske, Elfbar.

  E-væsker: E-cigaret bland selv E-væske ⇒ køb billig i fysisk … 
  E-væsker: E-cigaret nikotin base bland selv E-væske ⇒ køb … 
  Læs kundernes anmeldelser af evaeske.com – Trustpilot 
  Evæske | Premium eliquid med nikotin,
  ePuff – Menthol 100 ml. – Esug
  2 Mint – Lækker e-Juice fra Liqua – Ecigaret En god bland af spearmint og peppermint. Nikotin styrker: 0mg, 6mg, 12mg. Indhold: E-væsken indeholder 50% PG & 50% VG
  Stor bland selv guide (2023). Køb dit e-væske … – E cigaret Bland dine egne e juice smage med aroma og base. Her i kategorien finder du alt hvad du skal bruge. For at gøre det lidt nemmere for dig, kan du filtrere typen …
  Hos Evaeske.com kan du stadig købe E-væske med frugtsmag! En meget populær væske blandt vores udvalg. Lakrids evæske smokey evaeske Evæsker.eu, Køb billig E-væske, E-cigaret, Aroma, nikotin base og Tanke m.m. online her✓ E-cigaret vi danskere er helt vilde med d… 
  Køb e juice (2023) → Kvalitets E væske med & uden nikotin.» 

  E-juice med & uden nikotin i farmaceutisk kvalitet ✓ Kun fremstillet på laboratorie og godkendt

  Køb billig E-juice og E-væske – Hurtig Fragt – Easy To Smoke

  Stort udvalg af billig E væske ? Køb gode tilbud på E-væske og E-juice med og uden nikotin!

  E-væske til din e-cigaret – Prodamp 

  E-væske er den væske som du damper og som giver smag til din e-cigarret. Den er således ekstremt afgørende for din nydelse af e-cigaretten og altafgørende …

  Relaterede søgninger

  Folk spørger også om

Bekræft din alder
For at købe produkter der indeholder nicotin, skal du være fyldt 18 år. Ved at klikke bekræft, bekræfter jeg at jeg er 18 eller ældre.