Du må gerne bestille E-væske hjem til Danmark - det er helt lovligt.
Varenummer ART20202 Kategorier ,

Lichid Innovation Nic Salt 10ml – 20mg – Frutti Tutti – Mango

32.00 lei (48.00 kr.)

  • 1 x Liquid Innovation Nic Salt 10ml 50vg/50pg – 20mg – Frutti Tutti

E-juice med base, nikotin og aroma. Som giver denne gode evæske.

Mærke : Innovation

Specifikationer:

  • Mængde: 10ml
  • Komposition: 50VG/50PG
  • Aroma: mango med forfriskende effekt
  • Nikotinsaltkoncentration: 20mg
  • Dette produkt indeholder nikotinsalte!
  • Fremstillet i EU.

Mærke : Innovation

NicSalt har en specifik, let tør smag; Intensiteten af nikotin mærkes mindre ved indånding, og dens absorption i blodsystemet er meget hurtigere. Muligheden for at inhalere en større mængde nikotin/dun er grunden til, at nikotinsalte i nogle henseender er mere tilfredsstillende. Vi gør dog opmærksom på at bruge produktet ansvarligt og tage højde for intensiteten af e-væsken opnået ved hjælp af salte!

Nikotinsalt – Hvad er det?

Hvis du ikke har hørt om det før, giver nikotinsalt dig mulighed for at dampe med en højere nikotinstyrke, uden at opleve “halskrads”, som du kan opleve ved den klassiske freebase nikotin. Ofte vil du reelt dampe mindre, fordi du kan dampe en højere dosis nikotin. Som du måske allerede ved, oplever du mere halskrads, jo højere nikotinniveau du bruger. Det kan afskrække flere rygere, der skifter til damp, medmindre man vælger at starte på en lavere nikotindosis, end den dosis man umiddelbart burde starte med. Samtidig optages freebase nikotin i damp, ikke ligeså hurtigt i kroppen som nikotinsalt, eller nikotinen fra traditionelle cigaretter. Derfor har man, hvis man starter på en lav nikotindosis, en tendens til at dampe mere, end hvad der umiddelbart er nødvendigt.

additional information

you might also like

Bekræft din alder
For at købe produkter der indeholder nicotin, skal du være fyldt 18 år. Ved at klikke bekræft, bekræfter jeg at jeg er 18 eller ældre.